Foto: Sofia Lindblom

Vad är det bästa med att driva podcasten ”Husky”?

Det bästa med att driva podcasten är helt klart alla människor som jag lär känna som en direkt eller indirekt effekt av alla intervjuer och reportage. Det kan ofta bli en väldigt intim relation med de jag intervjuar också – och det är därför en sådan lyx att få komma så oerhört inspirerande människor nära inpå livet.

Hur skulle du beskriva din relation till naturen och att vara utomhus?

Jag har vuxit upp i skogen i södra Dalarna och sedan barnsben haft riktig skog alldeles utanför dörren. Vi var alltid ute alla årstider och när jag blev vuxen började jag till fullo förstå hur djup relation som jag har till skog och natur – jag kan känna en helt euforisk glädje av vistas i naturen oavsett om det är skog, berg eller kust. Det är helt omöjligt för mig att tänka mig ett liv utan det.

Vad önskar du att alla visste om dig, personen bakom ”Husky”?

Det är verkligen jättesvårt att svara på. Kanske att folk skulle veta att jag faktiskt gör precis allting själv, ofta får jag mail eller meddelanden som är riktade till ”Ni som gör Husky” som om jag hade en redaktion. Kanske önskade jag att det vore så, men detta är en ensamsegling.

Vilket avsnitt av ”Husky” borde alla lyssna på enligt dig?

Också snudd på omöjligt att svara på, men om ni tvingar mig så skulle jag kanske säga min intervju med Andreas Fransson i avsnitt arton.

Vad har du alltid med dig, oavsett vart du åker?

Det låter kanske som en produktplacering, men jag skulle nog säga att jag alltid har med mig några hörlurar så att jag kan lyssna på poddar…


FAKTA

Vi vill påstå att Magnus Ormestad är känd för de allra flesta som är intresserade av outdoor i Sverige. För sex år sedan startade han podcasten Husky där han intervjuar äventyrare, idrottare och andra med koppling till outdoorbranschen. Nyligen publicerades avsnitt 200 och vi räknar med minst lika många till. Magnus är också en mästerminglare, och har du lust att träffa honom ska du hålla ögonen öppna efter Husky AW som hålls med jämna mellanrum, bland annat på Scandic Downtown Camper i Stockholm.

Webbsida: http://huskypodcast.com/
Instagram: huskypodcast
Podcast: husky


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s